17 Kasım 2015 Salı

Ürün Önerisi: Smartrike

Mira'nın 1.yaş doğumgününü evde kutladık, bir şey anlamıyor olsa da kutlamasak da olmazdı; tüm dostlarımız da sağolsun geldiler. Anneannesi ve babannesi döktürdüler kurabiyeler,börekler.... Karafırın'dan süper bir Mira pastası, doğumgünü hediyesi olarak geldi; gerçekten çok güzeldi. Amaaa Boncuk ve Fethi'den öyle bir hediye geldi ki, tam doğumgününden 2 gün önce internetten bakıp almaya karar verdiğim bir bisiklet.

Mira pusete binmekten hiç hoşlanmadı, fakat daha yürümeye de yeni yeni başladığı yaz dönemlerinde, kucağımda taşımam da mümkün değildi. Fakat bu bisiklet bizi kurtardı, hem kucağımda taşımaktan kurtuldum, hem de Mira pusete binmekten kurtuldu.
Tüm emniyet kemerleri olan, dengeli ve ebeveyn açısından kullanımı da kolay. Hatta alışverişe giderken parçalayıp hemen bagaja koyuyorduk, AVM içinde de onunla gezdi prenses.

Eğer pusete binme sorunu yaşarsanız, yazın ve kuru havalar için ideal bu bisikleti öneririm, bizimkinin markası Smartrike, fakat farklı markaların da mevcut hatta Elif ve Ünal'ın Denizkızının müziklisi bile var..Önemli olan hepsinin aynı işlevi yapması; gerçekten rahat edebilceğiniz bir taşıma aracı:)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder